Selecci贸 de safates de paper de la impressora

Utilitzeu estils de p脿gina per especificar fonts de paper diferents per a les p脿gines del document.

1. Trieu Visualitza 鈻 Estils.

2. Feu clic a la icona Estils de p脿gina.

3. Feu clic amb el bot贸 dret a l'estil de p脿gina de la llista per al qual vulgueu especificar la font de paper i a continuaci贸 trieu Modifica.

4. Seleccioneu la safata de paper que vulgueu utilitzar en el quadre Safata de paper.

5. Feu clic a D'acord.

6. Repetiu els passos de l'1 al 5 per a cada estil de p脿gina per al qual vulgueu especificar el paper.

7. Apliqueu l'estil de p脿gina a les p脿gines que vulgueu.