Utilitzaci贸 de tecles de drecera (accessibilitat del LibreOffice Writer)

Icona de nota

Algunes de les tecles de drecera poden estar assignades al vostre sistema d'escriptori. Les tecles que estan assignades al vostre sistema d'escriptori no estan disponibles per al LibreOffice. Proveu d'assignar tecles diferents per al LibreOffice, a Eines - Personalitza - Teclat, o b茅 en el vostre sistema d'escriptori.

Premeu les tecles +<underlined character> per a obrir un men煤. Amb un men煤 obert, premeu el car脿cter subratllat per executar l'acci贸. Per exemple, premeu +I per obrir el men煤 Insereix, i llavors premeu E per a inserir un enlla莽.

Per obrir un men煤 contextual, premeu Maj+F10. Per tancar un men煤 contextual, premeu Esc.

Per inserir seccions

1. Trieu Visualitza - Barres d'eines - Insereix per obrir la barra d'eines Insereix.

2. Premeu F6 fins que quede real莽ada la barra d'eines Insereix.

3. Premeu la tecla de fletxa dreta fins que la icona Secci贸 estiga seleccionada.

4. Premeu la tecla de fletxa avall i a continuaci贸 premeu la tecla de fletxa dreta per definir l'ampl脿ria de la secci贸 que voleu inserir.

5. Premeu Retorn.

6. Premeu F6 per col路locar el cursor dins del document.

Per inserir taules de text

1. Premeu F6 fins que quede real莽ada la barra d'eines Est脿ndard.

2. Premeu la tecla de fletxa dreta fins que la icona Taula estiga seleccionada.

3. Premeu la tecla de fletxa avall i a continuaci贸 utilitzeu les tecles de cursor per seleccionar el nombre de columnes i files que s'inclouran a la taula.

4. Premeu Retorn.

5. Premeu F6 per col路locar el cursor dins del document.