Utilització de tecles de drecera (accessibilitat del LibreOffice Writer)

Icona de nota

Algunes de les tecles de drecera poden estar assignades al vostre sistema d'escriptori. Les tecles que estan assignades al vostre sistema d'escriptori no estan disponibles per al LibreOffice. Proveu d'assignar tecles diferents per al LibreOffice, a Eines - Personalitza - Teclat, o bé en el vostre sistema d'escriptori.

Press the keys +<underlined character> to open a menu. In an open menu, press the underlined character to run a command. For example, press +I to open the Insert menu, and then H to insert a hyperlink.

Per obrir un menú contextual, premeu Maj+F10. Per tancar un menú contextual, premeu Esc.

Per inserir seccions

1. Trieu Visualitza - Barres d'eines - Insereix per obrir la barra d'eines Insereix.

2. Premeu F6 fins que quede realçada la barra d'eines Insereix.

3. Premeu la tecla de fletxa dreta fins que la icona Secció estiga seleccionada.

4. Premeu la tecla de fletxa avall i a continuació premeu la tecla de fletxa dreta per definir l'amplària de la secció que voleu inserir.

5. Premeu Retorn.

6. Premeu F6 per col·locar el cursor dins del document.

Per inserir taules de text

1. Premeu F6 fins que quede realçada la barra d'eines Estàndard.

2. Premeu la tecla de fletxa dreta fins que la icona Taula estiga seleccionada.

3. Premeu la tecla de fletxa avall i a continuació utilitzeu les tecles de cursor per seleccionar el nombre de columnes i files que s'inclouran a la taula.

4. Premeu Retorn.

5. Premeu F6 per col·locar el cursor dins del document.

Dreceres (accessibilitat del LibreOffice)

Tecles de drecera per al LibreOffice Writer