Creaci贸 d'una bibliografia

Una bibliografia 茅s una llista de les obres a les quals feu refer猫ncia en un document.

Emmagatzematge d'informaci贸 bibliogr脿fica

El LibreOffice emmagatzema informaci贸 bibliogr脿fica en una base de dades bibliogr脿fica o en un document individual.

Per emmagatzemar informaci贸 a la base de dades bibliogr脿fica

1. Trieu Eines - Base de dades bibliogr脿fica

2. Trieu Dades 鈻 Registre.

3. Introdu茂u un nom per a l'entrada bibliogr脿fica en el quadre Nom curt i afegiu informaci贸 addicional per al registre a la resta de quadres.

4. Tanqueu la finestra Base de dades bibliogr脿fica.

Per emmagatzemar informaci贸 bibliogr脿fica en un document individual

1. Feu clic a la part del document on vulgueu afegir l'entrada bibliogr脿fica.

2. Trieu Insereix 鈻 脥ndexs i taules 鈻 Entrada bibliogr脿fica.

3. Seleccioneu Des del contingut del document i feu clic a Nou.

4. Introdu茂u un nom per a l'entrada bibliogr脿fica en el quadre Nom curt.

5. Seleccioneu la font de publicaci贸 per al registre en el quadre Tipus i afegiu informaci贸 addicional a la resta de quadres.

6. Feu clic a D'acord.

7. En el di脿leg Insereix una entrada bibliogr脿fica, feu clic a Insereix i, a continuaci贸, a Tanca.

Icona de nota

Quan guardeu un document que cont茅 entrades bibliogr脿fiques, els registres corresponents es guarden autom脿ticament en un camp amagat en el document.

Inserir entrades bibliogr脿fiques de la base de dades bibliogr脿fica

1. Feu clic a la part del document on vulgueu afegir l'entrada bibliogr脿fica.

2. Trieu Insereix - 脥ndexs i taules - Entrada bibliogr脿fica.

1. Seleccioneu Des de la base de dades bibliogr脿fica.

2. Seleccioneu el nom de l'entrada bibliogr脿fica que vulgueu inserir en el quadre Nom curt.

3. Feu clic a Insereix i a continuaci贸 feu clic a Tanca.