Definició de capçaleres i peus diferents

Podeu utilitzar capçaleres i peus diferents a les pàgines del document, sempre que estes pàgines utilitzen estils de pàgina diferents. El LibreOffice inclou diversos estils de pàgina predefinits, com ara Primera pàgina, Pàgina esquerra i Pàgina dreta. A més, també podeu crear estils de pàgina personalitzats.

You can also use the mirrored page layout if you want to add a header to a page style that has different inner and outer page margins. To apply this option to a page style, choose Format - Page Style, click the Page tab, and in the Layout settings area, choose “Mirrored” in the Page layout box.

Per exemple, podeu utilitzar els estils de pàgina per definir capçaleres diferents per a les pàgines parelles i senars d'un document.

1. Obriu un document de text nou.

2. Trieu Visualitza ▸ Estils i feu clic a la icona Estils de pàgina de la barra lateral.

3. Feu clic amb el botó dret a "Pàgina dreta" a la llista d'estils de pàgina i trieu Modifica.

4. Al diàleg Estils de pàgina, feu clic a la pestanya Capçalera.

5. Seleccioneu Activa la capçalera i feu clic a la pestanya Organitzador.

6. Seleccioneu "Pàgina esquerra" al quadre Estil següent.

7. Feu clic a D'acord.

8. A la finestra Estils, feu clic amb el botó dret a l'element «Pàgina esquerra» de la llista d'estils de pàgina i, tot seguit, trieu Modifica.

9. Al diàleg Estils de pàgina, feu clic a la pestanya Capçalera.

10. Seleccioneu Activa la capçalera i feu clic a la pestanya Organitzador.

11. Seleccioneu "Pàgina dreta" al quadre Estil següent.

12. Feu clic a D'acord.

13. Feu doble clic a "Pàgina dreta" a la llista d'estils de pàgina per aplicar l'estil a la pàgina actual.

14. Introduïu text o gràfics a la capçalera de l'estil Pàgina esquerra. Una vegada s'haja afegit la pàgina següent al document, introduïu text o gràfics a la capçalera de l'estil Pàgina dreta.