Creaci贸 d'una carta de formulari

Per a crear una carta model, necessiteu un document de text que continga camps per a les dades de les adreces i una base de dades d'adreces. Una vegada tingueu aquest document, haureu de combinar les dades de les adreces i el document de text per a imprimir les cartes o per a enviar-les per correu electr貌nic.

note

Si el document est脿 en format HTML, no s'enviar脿 amb el correu cap imatge incrustada ni enlla莽ada.

L'Auxiliar de combinaci贸 de correu vos ajudar脿 a crear cartes de formulari.

Per crear una carta de formulari

1. Trieu Eines - Auxiliar de combinaci贸 de correu.

Visualitzareu el di脿leg de l'Auxiliar de combinaci贸 de correu. Este 茅s un exemple d'una de les moltes maneres possibles de navegar per les p脿gines de l'Auxiliar:

2. Trieu Comen莽a a partir d'una plantilla i feu clic al bot贸 Navega.

Veureu el di脿leg Nou.

3. Seleccioneu Correspond猫ncia comercial a la llista de l'esquerra, i a continuaci贸 Carta comercial moderna a la llista de la dreta. Feu clic a D'acord per tancar el di脿leg Plantilles, i feu clic a Seg眉ent a l'auxiliar.

4. Seleccioneu Carta i feu clic a Seg眉ent.

5. En el pas seg眉ent de l'Auxiliar, feu clic al bot贸 Selecciona una llista d'adreces per comprovar que estigueu utilitzant la llista d'adreces correcta. Si voleu utilitzar un bloc d'adre莽a, seleccioneu un tipus de bloc d'adre莽a, si cal feu coincidir els camps de dades i feu clic a Seg眉ent.

6. A continuaci贸 haureu de realitzar el pas Crea una salutaci贸. Desseleccioneu el quadre Insereix una salutaci贸 personalitzada. Seleccioneu la salutaci贸 que vulgueu que aparega a l'inici de totes les cartes a l'脿rea Salutaci贸 general.

7. Si voleu posar camps de fusi贸 de correus en qualsevol punt del document, seleccioneu la columna corresponent a la font de dades de les adreces i aleshores arrossegueu i deixeu anar la cap莽alera de la columna al lloc del document on el camp. Assegureu-vos de seleccionar tota la columna.

8. Feu clic a Seg眉ent i despr茅s a Finalitza per crear la combinaci贸 de correu.