Creació d'una carta de formulari

To create a form letter, you need a text document that contains fields for address data, and an address database. Then you combine or merge the address data and the text document to either print the letters or send them by email.

Icona de nota

If the document is in HTML format, any embedded or linked images will not be sent with the email.

L'Auxiliar de combinació de correu vos ajudarà a crear cartes de formulari.

Per crear una carta de formulari

1. Trieu Eines - Auxiliar de combinació de correu.

Visualitzareu el diàleg de l'Auxiliar de combinació de correu. Este és un exemple d'una de les moltes maneres possibles de navegar per les pàgines de l'Auxiliar:

2. Trieu Comença a partir d'una plantilla i feu clic al botó Navega.

Veureu el diàleg Nou.

3. Seleccioneu Correspondència comercial a la llista de l'esquerra, i a continuació Carta comercial moderna a la llista de la dreta. Feu clic a D'acord per tancar el diàleg Plantilles, i feu clic a Següent a l'auxiliar.

4. Seleccioneu Carta i feu clic a Següent.

5. En el pas següent de l'Auxiliar, feu clic al botó Selecciona una llista d'adreces per comprovar que estigueu utilitzant la llista d'adreces correcta. Si voleu utilitzar un bloc d'adreça, seleccioneu un tipus de bloc d'adreça, si cal feu coincidir els camps de dades i feu clic a Següent.

6. A continuació haureu de realitzar el pas Crea una salutació. Desseleccioneu el quadre Insereix una salutació personalitzada. Seleccioneu la salutació que vulgueu que aparega a l'inici de totes les cartes a l'àrea Salutació general.

7. Si voleu posar camps de fusió de correus en qualsevol punt del document, seleccioneu la columna corresponent a la font de dades de les adreces i aleshores arrossegueu i deixeu anar la capçalera de la columna al lloc del document on el camp. Assegureu-vos de seleccionar tota la columna.

8. Feu clic a Següent i després a Finalitza per crear la combinació de correu.

Quant als camps

Registre d'una llibreta d'adreces

Visió general de les bases de dades