Inserci贸 d'un camp de data fixa o variable

Podeu inserir la data com a camp actualitzable cada vegada que obriu el document, o b茅 com a camp no actualitzable.

1. Trieu Insereix - Camps - M茅s camps i feu clic a la pestanya Document.

2. Feu clic a "Data" a la llista Tipus i realitzeu una de les accions seg眉ents:

Per inserir la data com a camp actualitzable cada vegada que obriu el document, feu clic a "Data" a la llista Selecciona.

Per inserir la data com a camp no actualitzable, feu clic a "Data (fixa)" a la llista Selecciona.