Quant als camps

Els camps s'utilitzen per a les dades que canvien en el document, com ara la data actual o el nombre total de p脿gines del document.

Visualitzaci贸 dels camps

Els camps consisteixen en un nom de camp i el contingut del camp. Per a commutar la visualitzaci贸 entre el nom i el contingut del camp, trieu Visualitza 鈻 Noms dels camps.

Per a mostrar o amagar el real莽ament dels camps en un document, trieu Visualitza 鈻 Ombreigs dels camps. Per a desactivar aquesta caracter铆stica de manera permanent, trieu 鈻 LibreOffice 鈻 Colors de l'aplicaci贸 i desactiveu la casella de selecci贸 que hi ha davant d'Ombreigs dels camps.

Per a canviar el color dels ombreigs dels camps, trieu LibreOffice 鈻 Colors de l'aplicaci贸, cerqueu l'opci贸 Ombreigs dels camps i seleccioneu un altre color a Configuraci贸 de color.

Propietats del camp

La majoria de camps d'un document, inclosos els camps de base de dades, emmagatzemen i mostren valors variables.

Els tipus de camp seg眉ents executen una acci贸 quan hi feu clic:

Tipus de camp

Propietat

Espai reservat

Obri un di脿leg per a inserir l'objecte que correspon a l'espai reservat, excepte si es tracta d'espais reservats de text. En aquest cas, nom茅s cal que feu clic a l'espai reservat i podreu escriure-hi.

Insereix una refer猫ncia

Mou la busca del ratol铆 a una refer猫ncia.

Executa la macro

Executa una macro.

Camp d'entrada

Obri un di脿leg que permet editar el contingut del camp.

Actualitzaci贸 dels camps

Per actualitzar tots els camps del document premeu F9 o trieu Edita 鈻 Selecciona-ho tot i premeu F9.

Per actualitzar un camp que s'haja inserit des d'una base de dades, seleccioneu el camp i premeu F9.

Icona de nota

Els espais reservats no s'actualitzen.