Càlculs entre taules

Podeu realitzar càlculs que abastin més d'una taula d'un document de text.

1. Obriu un document de text, inseriu-hi dues taules i introduïu nombres en unes quantes cel·les de totes dues taules.

2. Col·loqueu el cursor en una cel·la buida d'una de les dues taules.

3. Premeu F2.

4. A la Barra de fórmules, introduïu la funció que voleu aplicar, per exemple, =SUMA.

5. Feu clic a una cel·la que continga un nombre, premeu la tecla de més (+) i feu clic a una altra cel·la que també continga un nombre.

6. Premeu Retorn.