Mostrar el resultat del c脿lcul d'una taula en una altra taula

Podeu realitzar el c脿lcul de les cel路les en una taula i visualitzar-ne el resultat en una altra taula.

1. Obriu un document de text, inseriu-hi una taula amb columnes i files m煤ltiples i a continuaci贸 inseriu-hi una altra taula que continga una sola cel路la.

2. Introdu茂u nombres en algunes de les cel路les de la taula m茅s gran.

3. Col路loqueu el cursor a la taula d'una sola cel路la i premeu F2.

4. A la Barra de f贸rmules, introdu茂u la funci贸 que voleu aplicar, per exemple, =SUMA.

5. Feu clic a una cel路la de la taula gran que continga un nombre, premeu la tecla de m茅s (+) i feu clic a una altra cel路la que tamb茅 continga un nombre.

6. Premeu Retorn.

Icona de nota

Si ho voleu, podeu formatar la taula perqu猫 actue com a text normal. Per fer-ho, inseriu la taula en un marc i ancoreu el marc com a car脿cter. El marc romandr脿 ancorat al text adjacent quan inseriu o suprimiu text.