C脿lcul de f贸rmules complexes en documents de text

Podeu utilitzar funcions predefinides per a una f贸rmula i a continuaci贸 inserir el resultat del c脿lcul en un document de text.

Per exemple, per calcular el valor mitj脿 de tres nombres, realitzeu les accions seg眉ents:

1. Feu clic a la part del document on vulgueu inserir la f贸rmula i premeu F2.

2. Feu clic a la icona F贸rmula i trieu 芦Mitjana禄 de la llista de funcions estad铆stiques.

3. Introdu茂u els tres nombres separats per barres verticals (|).

4. Premeu Retorn. El resultat s'inserir脿 com un camp en el document.

Per editar la f贸rmula, feu doble clic al camp del document.