Càlcul de totals de cel·les en taules

1. Choose Table - Insert Table, and insert a table with one column and more than one row into a text document.

2. Introduïu un nombre a cada cel·la de la columna, però deixeu buida la darrera cel·la de la columna.

3. Col·loqueu el cursor a la darrera cel·la de la columna i feu clic a la icona Suma de la barra Taula.
    Es mostrarà la Barra de fórmules amb l'entrada "=suma".

4. Feu clic a la primera cel·la de la sèrie que vulgueu sumar, arrossegueu el cursor fins a la darrera cel·la i deixeu anar el ratolí.
    El LibreOffice inserirà una fórmula per calcular la suma dels valors de la columna actual.

5. Premeu Retorn, o feu clic a Aplica a la barra Fórmula.
    La suma dels valors de la columna actual s'introduirà a la cel·la.

Si introduïu un nou valor en qualsevol posició de la columna, la suma s'actualitzarà quan feu clic a la darrera cel·la de la columna.

De manera similar, també podeu calcular ràpidament la suma d'una fila de nombres.

Barra de fórmules

Càlculs en documents de text

Càlcul de fórmules complexes en documents de text

Calcular una fórmula i enganxar-ne el resultat en un document de text

Càlculs entre taules