C脿lcul de totals de cel路les en taules

1. Trieu Taula 鈻 Insereix una taula i inseriu una taula amb una columna i m茅s d'una fila en un document de text.

2. Introdu茂u un nombre a cada cel路la de la columna, per貌 deixeu buida la darrera cel路la de la columna.

3. Col路loqueu el cursor a la darrera cel路la de la columna i feu clic a la icona Suma de la barra Taula.
    Es mostrar脿 la Barra de f贸rmules amb l'entrada "=suma".

4. Feu clic a la primera cel路la de la s猫rie que vulgueu sumar, arrossegueu el cursor fins a la darrera cel路la i deixeu anar el ratol铆.
    El LibreOffice inserir脿 una f贸rmula per calcular la suma dels valors de la columna actual.

5. Premeu Retorn, o feu clic a Aplica a la barra F贸rmula.
    La suma dels valors de la columna actual s'introduir脿 a la cel路la.

Si introdu茂u un nou valor en qualsevol posici贸 de la columna, la suma s'actualitzar脿 quan feu clic a la darrera cel路la de la columna.

De manera similar, tamb茅 podeu calcular r脿pidament la suma d'una fila de nombres.