Definició de vores per a objectes

En el Writer, podeu definir les vores d'objectes OLE, connectors, diagrames, gràfics i marcs. El nom del menú que s'utilitzarà variarà segons l'objecte seleccionat.

Per definir d'un estil de vora predefinit

1. Seleccioneu l'objecte per al qual vulgueu definir la vora.

2. Click the Borders icon on the OLE Object toolbar or Frame toolbar to open the Borders window.

3. Feu clic a un dels estils de vora predefinits. Amb esta acció es reemplaçarà l'estil de vora actual de l'objecte amb l'estil seleccionat.

Per definir d'un estil de vora personalitzat

1. Select the object for which you want to define a border.

2. Trieu Format - (nom de l'objecte) - Vores.
    Reemplaceu (nom de l'objecte) pel nom real del tipus d'objecte que hàgeu seleccionat.

3. A l'àrea Definit per l'usuari seleccioneu la vora o les vores que vulgueu que apareguen en el format estàndard. Feu clic a una vora de la previsualització per commutar-ne la selecció.

4. Seleccioneu un estil i un color de línia per a l'estil de vora seleccionat a l'àrea Línia. Estos paràmetres s'apliquen a totes les línies de vora incloses en l'estil de vora seleccionat.

5. Repetiu els dos darrers passos per a cada límit de la vora.

6. Seleccioneu la distància entre les línies de la vora i el contingut de la pàgina a l'àrea Separació.

7. Feu clic a D'acord per aplicar els canvis.