Definici贸 dels colors de fons o dels gr脿fics de fons

Podeu definir un color de fons o utilitzar un gr脿fic com a fons per a diversos tipus d'objecte al LibreOffice Writer.

Per aplicar un fons a car脿cters de text

1. Seleccioneu els car脿cters.

2. Trieu Format - Car脿cter.

3. Feu clic a la pestanya Ressaltat i seleccioneu el color de fons.

Per aplicar un fons a un par脿graf

1. Col路loqueu el cursor en el par脿graf o seleccioneu m茅s d'un par脿graf.

2. Trieu Format - Par脿graf.

3. A la p脿gina de la pestanya 脌rea , seleccioneu el color de fons o un gr脿fic de fons.

tip

Per seleccionar un objecte del fons, manteniu premuda la tecla i feu clic a l'objecte. Tamb茅 podeu utilitzar el Navegador per seleccionar l'objecte.

Per aplicar un fons a tota o a part d'una taula de text

1. Col路loqueu el cursor a la taula del document de text.

2. Trieu Taula - Propietats.

3. Seleccioneu el color o el gr脿fic de fons a la pestanya Fons.

4. En el quadre Per a, trieu si el color o el gr脿fic s'han d'aplicar a la cel路la actual, a la fila actual o a tota la taula. Si seleccioneu m茅s d'una cel路la o m茅s d'una fila abans d'obrir el di脿leg, el canvi s'aplicar脿 a la selecci贸.

tip

Tamb茅 podeu utilitzar una icona per aplicar un fons a les parts de la taula.

tip

Per aplicar un color de fons a les cel路les, seleccioneu-les i utilitzeu el bot贸 desplegable Color de fons de la cel路la de taula a la barra d'eines de la Taula .

tip

Per aplicar un color de fons a un par脿graf de text dins d'una cel路la poseu el cursor al par脿graf de text i despr茅s utilitzeu el bot贸 desplegable Color de fons a la barra d'eines de Formataci贸 .