Desactivaci贸 de la correcci贸 autom脿tica

Per defecte, el LibreOffice corregeix de manera autom脿tica un gran nombre d'errors d'escriptura freq眉ents i, a m茅s, aplica formats mentre escriviu.

Per suprimir una paraula de la llista de correcci贸 autom脿tica

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Reempla莽a.

3. A la llista Correcci贸 autom脿tica, seleccioneu el parell de paraules que vulgueu suprimir.

4. Feu clic a Suprimeix.

Per aturar la substituci贸 de cometes

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Opcions de llengua.

3. Desactiveu la casella o les caselles de selecci贸 "Reempla莽a".

Per aturar la conversi贸 a maj煤scula de la primera lletra d'una frase

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Opcions.

3. Desactiveu la casella de selecci贸 "Converteix en maj煤scula la primera lletra de cada frase".

Per aturar el tra莽at d'una l铆nia quan teclegeu tres car脿cters id猫ntics

El LibreOffice dibuixa autom脿ticament una l铆nia quan escriviu tres dels car脿cters seg眉ents i premeu Retorn: - _ = * ~ #

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Opcions.

3. Desactiveu la casella de selecci贸 "Aplica una vora".