Desactivació de la correcció automàtica

Per defecte, el LibreOffice corregeix de manera automàtica un gran nombre d'errors d'escriptura freqüents i, a més, aplica formats mentre escriviu.

Per suprimir una paraula de la llista de correcció automàtica

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Reemplaça.

3. A la llista Correcció automàtica, seleccioneu el parell de paraules que vulgueu suprimir.

4. Feu clic a Suprimeix.

Per aturar la substitució de cometes

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Opcions de llengua.

3. Desactiveu la casella o les caselles de selecció "Reemplaça".

Per aturar la conversió a majúscula de la primera lletra d'una frase

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Opcions.

3. Desactiveu la casella de selecció "Converteix en majúscula la primera lletra de cada frase".

Per aturar el traçat d'una línia quan teclegeu tres caràcters idèntics

El LibreOffice dibuixa automàticament una línia quan escriviu tres dels caràcters següents i premeu Retorn: - _ = * ~ #

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Opcions.

3. Desactiveu la casella de selecció "Aplica una vora".

Ens cal la vostra ajuda!