Insereix camps

Feu clic per obrir el diàleg Camps. Feu clic a la fletxa que apareix al costat de la icona per obrir un submenú.

Icona

Insereix camps

Podeu triar entre les funcions següents:

Data

Insereix la data actual com a camp. S'utilitza el format de data per defecte, i la data no s'actualitza automàticament.

Hora

Insereix l'hora actual com a camp. L'hora s'agafa directament de la configuració del sistema del vostre sistema operatiu. S'aplica un format d'hora fix, que no es pot actualitzar utilitzant la tecla de funció F9.

Número de pàgina

Inserts the current page number as a field at the cursor position. The default setting is for it to use the Page Number character style.

Recompte de pàgines

Insereix com a camp el nombre total de pàgines del document.

Assumpte

Insereix l'assumpte indicat a les propietats del document com a camp. Este camp mostra les dades que s'han introduït en el camp Assumpte, a Fitxer ▸ Propietats ▸ Descripció.

Títol

Insereix com a camp el títol indicat a les propietats del document. Este camp mostra les dades introduïdes al camp Títol, a Fitxer ▸ Propietats ▸ Descripció.

Autor

Inserts the name of the person who created the document here as a field. The field applies the entry made under - LibreOffice - User data.

Altres

Insereix un camp en la posició actual del cursor. Els camps contenen informació que es pot actualitzar automàticament, com ara la data, l'hora o el número de pàgina. El diàleg llista tots els camps disponibles.