Insereix

La barra d'eines cont茅 diverses funcions per inserir marcs, gr脿fics, taules i altres objectes.

Podeu seleccionar les funcions seg眉ents:

Taula

Insereix una taula en el document. Tamb茅 podeu fer clic a la fletxa, arrossegar per a seleccionar el nombre de files i de columnes que voleu incloure a la taula i, a continuaci贸, fer clic a l'煤ltima cel路la.

Icon Insert Table

Insert Table

Secci贸

Insereix una secci贸 de text a la posici贸 del cursor en el document. Tamb茅 podeu seleccionar un bloc de text i, a continuaci贸, triar aquesta ordre per a crear una secci贸. Podeu utilitzar les seccions per a inserir blocs de text d'altres documents, per a aplicar formats de columna personalitzats o per a protegir o amagar blocs de text si es compleix la condici贸.

Icona Secci贸

Secci贸

Insereix un marc manualment

Dibuixa un marc on heu arrossegat el document. Feu clic a la fletxa al costat de la icona per seleccionar el nombre de columnes del marc.

Icon Insert Frame

Insert Frame

Marc flotant

Insereix un marc flotant al document actual. Els marcs flotants s'utilitzen als documents HTML per mostrar el contingut d'un altre fitxer.

Icona Marc flotant

Marc flotant

Insereix directament una nota al peu

Insereix una nota al peu o una nota final al document. L'脿ncora de la nota s'insereix a la posici贸 actual del cursor. Podeu triar entre inserir la numeraci贸 autom脿tica o un car脿cter personalitzat.

Icon Insert Footnote Directly

Insereix una nota al peu directament

Insereix directament una nota final

Les notes al peu s'insereixen al final d'una p脿gina i les notes finals s'insereixen al final d'un document.

Icon Insert Endnote Directly

Insereix una nota final directament

Nota

Insereix una nota a la posici贸 actual del cursor.

Adre莽a d'inter茅s

Inserts a bookmark at the cursor position. You can then use the Navigator to quickly jump to the marked location at a later time. In an HTML document, bookmarks are converted to anchors that you can jump to from a hyperlink.

Icon Insert Bookmark

Insert Bookmark

Fitxer

Insereix el contingut d'un altre document en el document actual en la posici贸 del cursor.

Icon Text from File

Text del fitxer

Text autom脿tic

Crea, edita o insereix text autom脿tic. Podeu emmagatzemar text formatat, text amb gr脿fics, taules i camps com a text autom脿tic. Per inserir-lo r脿pidament, escriviu la drecera per al text autom脿tic en el document i premeu F3.

Car脿cter especial

Allows a user to insert characters from the range of symbols found in the installed fonts.

Icon Special character

Car脿cter especial

Insereix camps

Insereix un camp a la posici贸 actual del cursor.

Icon

Insereix camps

Controls

La icona Controls obri una barra d'eines amb les eines que necessiteu per crear un formulari interactiu.

Icona Selecciona

Controls de formulari

Des d'un fitxer

Opens a file selection dialog to insert an image into the current document.

Icona Imatge

Imatge

脌udio or v铆deo

Permet inserir un fitxer de v铆deo o d'脿udio en el document.

Icon Media

Media / Audio or Video

F贸rmula

Formula Object

Inserts a formula into the current document.

Icon Insert Formula Object

Insert Formula Object

Diagrama

Icon Chart

Diagrama

Objecte OLE

Insert OLE Object

Inserts an OLE object into the current document. The OLE object is inserted as a link or an embedded object.

Icon OLE object

Objecte OLE

Insereix un 铆ndex

Insereix un 铆ndex o taula de continguts a la posici贸 actual del cursor.

Entrada

Marca el text seleccionat com a entrada d'铆ndex o taula de continguts, o edita l'entrada d'铆ndex seleccionada.

Icon Insert Index Entry

Insert Index Entry