Defineix el nombre de pàgines que es mostren a la pantalla. Feu clic a la fletxa que apareix al costat de la icona per obrir una graella i seleccionar el nombre de pàgines que s'han de mostrar com a files i columnes a la previsualització.

Icona

Previsualització de diverses pàgines

Després de fer clic a la icona Previsualització de diverses pàgines, s'obrirà el diàleg Diverses pàgines. Utilitzeu els dos botons de selecció de valors per establir el nombre de pàgines que es visualitzaran.

Files

Defineix el nombre de files de les pàgines.

Columnes

Defineix el nombre de pàgines que es mostren en columnes.

Els paràmetres que trieu al diàleg també es poden establir utilitzant el ratolí: feu clic a la fletxa que apareix al costat de la icona Previsualització de diverses pàgines . Moveu el ratolí per sobre del nombre de files i columnes que voleu.