Visualitzaci贸 combinada

Mostra informaci贸 actual sobre el document actiu.

Quan el cursor es troba en una secci贸 amb nom, apareix el nom de la secci贸. Quan es troba en una taula, apareix el nom de la cel路la de la taula. Quan editeu marcs o objectes de dibuix es mostra la mida de l'objecte.

Quan el cursor 茅s dins del text, podeu fer doble clic a este camp per obrir el di脿leg Camps. En este di脿leg podeu definir un camp perqu猫s'inserisca a la posici贸 actual del cursor en el document. Quan el cursor es troba en una taula, si feu doble clic en este camp cridareu el di脿leg Format de la taula. En funci贸 de l'objecte seleccionat, podeu cridar un di脿leg per editar una secci贸, un objecte gr脿fic, un marc flotant, un objecte OLE, la numeraci贸 directa o la posici贸 i la mida d'un objecte de dibuix.