New Address Block or Edit Address Block

Especifiqueu l'emplaƧament dels camps de dades d'adreƧa en el bloc d'adreƧa en els documents de la combinaciĆ³ de correu.

Address elements

Seleccioneu un camp d'adreƧa i arrossegueu-lo a l'altra llista.

>

Afig el camp seleccionat de la llista Elements de l'adreƧa a l'altra llista. Podeu afegir el mateix camp mƩs d'una vegada.

<

Suprimeix el camp seleccionat des de l'altra llista.

Drag address elements here

Organitzeu els camps amb la funciĆ³ d'arrossegar i deixar anar o bĆ© utilitzeu els botons de cursor.

PrevisualitzaciĆ³

Mostra una previsualitzaciĆ³ del primer registre de la base de dades amb el format actual del bloc d'adreƧa.

(Botons de cursor)

Seleccioneu un element de la llista i feu clic al botĆ³ de cursor per moure l'entrada.