Salutació personalitzada

Specify the salutation layout for mail merge or email merge documents. The name of this dialog is different for female recipients and male recipients.

Elements de salutació

Seleccioneu un camp i arrossegueu-lo a l'altra llista.

>

Afig el camp seleccionat de la llista Elements de salutació a l'altra llista. Podeu afegir un camp més d'una vegada.

<

Suprimeix el camp seleccionat des de l'altra llista.

Arrossegueu els elements de salutació en el quadre de sota

Organitzeu els camps amb la funció d'arrossegar i deixar anar o bé utilitzeu els botons de cursor.

Personalitza la salutació

Seleccioneu un valor de la llista per als camps de salutació i de signes de puntuació.

Previsualització

Mostra una previsualització del primer registre de la base de dades amb el format de salutació actual.

(Botons de cursor)

Seleccioneu un element de la llista i feu clic al botó de cursor per moure'l.