Load Styles

Importa els estils de formatació d'un altre document o plantilla al document actual.

Per accedir a esta orde...

Trieu Estils ▸ Carrega estils

En la finestra Estils, feu clic en la icona Acció d'estils en la part superior dreta de la finestra Estils i manteniu pitjat el botó del ratolí. Trieu Carrega els estils del submenú.

Maneres diferents d'obrir la finestra Estils:

• Premeu F11

• Trieu Visualitza ▸ Estils

• Trieu Estils ▸ Gestiona els estils

Categories

Llista les categories de plantilla disponibles. Feu clic en una categoria per visualitzar el contingut a la llista Plantilles.

Plantilles

Llista les plantilles disponibles per a la categoria seleccionada.

Text

Carrega els estils de paràgraf i de caràcter del document seleccionat en el document actual.

Marc

Carrega els estils de marc del document seleccionat en el document actual.

Pages

Carrega els estils de pàgina del document seleccionat en el document actual.

Numeració

Carrega els estils de numeració del document seleccionat al document actual.

Sobreescriu

Reemplaça els estils del document actual que tenen el mateix nom que els estils que esteu carregant.

warning

Els estils amb noms idèntics se sobreescriuen automàticament.

From File

Localitzeu el fitxer que conté els estils que voleu carregar i, a continuació, feu clic a Obri.