Amplària òptima

Ajusta automàticament l'amplària de la columna perquè coincidisca amb els continguts de les cel·les. Canviar l'amplària d'una columna no afecta l'amplària d'altres columnes de la taula. L'amplària de la taula no pot excedir l'amplària de la pàgina.

El canvi només afecta les cel·les seleccionades. Podeu ajustar diverses cel·les perquè apareguen l'una al costat de l'altra si seleccioneu les cel·les al mateix temps.

Per accedir a esta orde...

Choose Table - Autofit - Optimal Column Width.

Open Optimize Size toolbar from Table bar, click

Icona

Amplària òptima de la columna