Columnes

Especifiqueu les propietats de l'amplària de la columna.

Per accedir a esta orde...

Choose Table - Properties - Columns tab.

Adapta l'amplària de la taula

Augmenta o redueix l'amplària de la taula amb l'amplària de columna modificada. Esta opció no està disponible si Automàtic està seleccionat a l'àrea Alineació de la pestanya Taula.

Ajusta les columnes proporcionalment

Si ├ęs possible, canvia l'ampl├ária de la columna en relaci├│ amb l'ampl├ária de columna que heu introdu├»t. Esta opci├│ no est├á disponible si Autom├átic est├á seleccionat a l'├área Alineaci├│ de la pestanya Taula.

Espai restant

Mostra la quantitat d'espai disponible per ajustar l'amplària de les columnes. Per configurar l'amplària de la taula, feu clic a la pestanya Taula.

Amplària de la columna

Especifiqueu les amplades de columna per a la taula.

Amplades de columna

Introduïu l'amplària que voleu per a la columna.

Fletxa esquerra

Mostra les columnes de la taula que es troben a l'esquerra de la columna actual.

Fletxa dreta

Mostra les columnes de la taula que es troben a la dreta de la columna actual.

Edici├│ de taules mitjan├žant el teclat