Macro

Especifica la macro que s'ha d'executar quan feu clic en una imatge, un marc o un objecte OLE.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Insereix/Format â–¸ Imatge â–¸ Propietats â–¸ Macro.

Trieu la pestanya Format â–¸ Marc i objecte â–¸ Propietats â–¸ Macro..

Trieu Edita â–¸ Text automĂ tic â–¸ Text automĂ tic (botĂł) â–¸ Macro.

Choose Tools - ImageMap - open context menu Macro.

Trieu el botó Esdeveniments de la pestanya Format ▸ Caràcter ▸ Enllaç.

Esdeveniment

Enumera els esdeveniments que poden activar una macro. Només es mostren els esdeveniments que són rellevants per a l'objecte seleccionat.

A la taula segĂĽent es llisten els tipus d'objecte i els esdeveniments que poden activar una macro:

Esdeveniment

Activador d'esdeveniments

Objecte OLE

Imatge

Marc

Text automĂ tic

Ă€rea del mapa d'imatge

Enllaç

Feu clic a l'objecte

l'objecte estĂ  seleccionat

âś“

âś“

âś“

RatolĂ­ sobre l'objecte

la busca del ratolĂ­ es mou sobre l'objecte

âś“

âś“

âś“

âś“

âś“

Activa l'enllaç

l'enllaç assignat a l'objecte està premut

âś“

âś“

âś“

âś“

El ratolĂ­ deixa l'objecte

La busca del ratolĂ­ es mou fora de l'objecte

âś“

âś“

âś“

âś“

âś“

La imatge s'ha carregat correctament

la imatge s'ha carregat correctament

âś“

La cĂ rrega de la imatge ha finalitzat

la cĂ rrega de la imatge la finalitza l'usuari (per exemple, quan fa baixades)

âś“

No s'ha pogut carregar la imatge

La imatge no s'ha carregat correctament

âś“

Entrada de caràcters alfanumèrics

s'ha introduĂŻt el text

âś“

Entrada de caràcters no alfanumèrics

S'introdueixen carĂ cters no imprimibles, com ara tabuladors i salts de lĂ­nia.

âś“

Canvia la mida del marc

el marc s'ha redimensionat

âś“

Mou el marc

s'ha mogut el marc

âś“

Abans d'inserir un text automĂ tic

abans que s'inserisca el text automĂ tic

âś“

Després d'inserir un text automàtic

després d'inserir el text automàtic

âś“

Icona de nota

Per als esdeveniments que estan enllaçats a controls als formularis, vegeu Propietats de control o Propietats del formulari.

AcciĂł assignada

Especifiqueu la macro que s'executarĂ  quan es produĂŻsca l'esdeveniment seleccionat.

Els marcs vos permeten enllaçar alguns esdeveniments a una funció que decidirà si l'esdeveniment està gestionat pel LibreOffice Writer o per la funció. Consulteu l'ajuda del LibreOffice Basic per obtindre més informació.

Macro de

Mostra un llistat del programa LibreOffice i de qualsevol document del LibreOffice obert. En aquest llistat, seleccioneu d'on voleu prendre la macro.

Macros existents

Mostra les macros disponibles. Seleccioneu la macro que voleu assignar a l'esdeveniment seleccionat i, a continuaciĂł, feu clic a Assigna.

Assigna

Assigna la macro seleccionada a l'esdeveniment seleccionat.

Suprimeix

Removes the macro assignment from the selected entry.