Imatge

Especifiqueu les opcions d'inverteix i enllaƧ de la imatge seleccionada.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Format ā–ø Imatge ā–ø Propietats ā–ø Imatge.

Inverteix

Verticalment

Inverteix verticalment la imatge seleccionada.

Horitzontalment

Inverteix horitzontalment la imatge seleccionada.

En totes les pĆ gines

Inverteix horitzontalment la imatge seleccionada a totes les pĆ gines.

En les pĆ gines de l'esquerra

Inverteix horitzontalment la imatge seleccionada nomƩs a les pƠgines parells.

En les pĆ gines de la dreta

Inverteix horitzontalment la imatge seleccionada nomƩs a les pƠgines senars.

Camp de previsualitzaciĆ³

Mostra una previsualitzaciĆ³ de la selecciĆ³ actual.

EnllaƧ

Insereix la imatge com a enllaƧ.

Nom del fitxer

Mostra el camĆ­ al fitxer grĆ fic enllaƧat. Per canviar l'enllaƧ, feu clic al botĆ³ de navegaciĆ³ (...) i, a continuaciĆ³, cerqueu el fitxer al qual voleu enllaƧar-lo.

Navega

Localitzeu el fitxer grĆ fic nou que voleu enllaƧar i, a continuaciĆ³, feu clic a Obri.