Nota al peu

Especifica les opcions de format per a les notes al peu, inclosa la línia que separa la nota al peu del cos principal del document.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Format ‚Ėł Estil de p√†gina ‚Ėł Nota al peu.

Choose View - Styles - open context menu New/Edit Style - Footnote tab.

Àrea de la nota al peu

Definiu l'alçària de l'àrea de la nota al peu.

Alçària màxima de pàgina

Ajusta automàticament l'alçària de l'àrea de notes al peu en funció del nombre de notes.

Alçària màxima de nota al peu

Defineix l'al√ß√†ria m√†xima per a l'√†rea de notes al peu. Activeu aquesta opci√≥ i, a continuaci√≥, introdu√Įu l'al√ß√†ria.

Introdu√Įu l'al√ß√†ria m√†xima per a l'√†rea de notes al peu.

Espai per al text

Introdu√Įu la quantitat d'espai que voleu deixar entre el marge inferior de la p√†gina i la primera l√≠nia del text a l'√†rea de notes al peu.

Línia de separació

Especifica la posició i altres propietats de la línia de separació.

Posició

Seleccioneu l'alineació vertical per a la línia que separa el text principal de l'àrea de la nota al peu.

Estil

Seleccioneu l'estil de format per a la l√≠nia de separaci√≥. Si no en voleu, trieu ¬ęCap¬Ľ.

Gruix

Seleccioneu el gruix de la línia de separació.

Color

Seleccioneu el color de la línia de separació.

Longitud

Introdu√Įu la longitud de la l√≠nia de separaci√≥ com a percentatge de l'ampl√†ria de la p√†gina.

Spacing to footnote contents

Introdu√Įu la quantitat d'espai que voleu deixar entre la l√≠nia de separaci√≥ i la primera l√≠nia de l'√†rea de notes al peu.

Icona de consell

Per a especificar l'espaiat entre les dues notes al peu, trieu Format ‚Ėł Par√†graf i, a continuaci√≥, feu clic a la pestanya Sagnats i espaiat.