Columnes

Especifica el nombre de columnes i el format de la columna per a un estil de pàgina, un marc o una secció.

Per accedir a esta orde...

From the menu bar:

Choose Format - Columns.

Choose Format - Title Page, select the page style, click Edit.

Trieu la pestanya Format ▸ Estil de pàgina ▸ Columnes.

Trieu la pestanya Insereix ▸ Marc ▸ Marc ▸ Columnes.

Choose View - Styles - Page Styles - open context menu for selected page style - New/Edit Style - Columns tab.

Trieu la pestanya Format ▸ Marc i objecte ▸ Propietats ▸ Columnes.

Choose Insert - Section - Columns tab.

Choose Format - Section - Options button - Columns tab.

From the tabbed interface:

Choose Layout - Page Columns - More Options - Columns tab.

On the Layout menu and the Layout tab, choose Page Columns.

From toolbars:

Icon Page Columns

Page Columns

Podeu seleccionar entre els formats de columna predefinits, o crear-ne un de propi. Quan apliqueu un format a un estil de pàgina, s'actualitzaran totes les pàgines que utilitzen este estil. De la mateixa manera, quan apliqueu un format de columna a un estil de marc, s'actualitzaran tots els marcs que l'utilitzen. També podeu canviar el format de la columna per a un únic marc.

Paràmetres

Columnes

Introduïu el nombre de columnes que voleu en la pàgina, el marc o la secció.

Camps de la selecció

També podeu seleccionar un dels formats de columna predefinits.

Tooltips describe each predefined selection.

Aplica a

Seleccioneu l'element al qual voleu aplicar el format de columna. Esta opció només està disponible si accediu a este diàleg mitjançant Format - Columnes.

note

The following two options are only available when formatting sections.

Distribueix el contingut uniformement a totes les columnes

Distribueix uniformement el text en seccions de múltiples columnes.

Direcció del text

Indica l'orientació del text d'un paràgraf que utilitza una disposició complexa (CTL). Esta funció només està disponible si s'ha activat l'habilitació de disposicions complexes de text.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.

La previsualització del format de columna només mostra les columnes, i no la pàgina que l'envolta.

Amplària i espaiat

Amplària automàtica

Crea columnes de la mateixa amplària.

Si la casella de selecció Amplària automàtica no està seleccionada, introduïu les opcions d'amplària i espaiat per a les columnes.

Columna

Mostra el número de la columna, així com l'amplària i la distància de les columnes adjacents.

Fletxa esquerra

Mou la visualització de columna una columna cap a l'esquerra.

Icona Fletxa esquerra

Fletxa esquerra

Fletxa dreta

Mou la visualització de columna una columna cap a la dreta.

Fletxa dreta Icona

Fletxa dreta

Amplària

Introduïu l'amplària de la columna.

Espaiat

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre les columnes.

Línia de separació

Esta àrea només està disponible si el format conté més d'una columna.

Estil

Seleccioneu l'estil de formatació per a la línia de separació de la columna. Si no en voleu, trieu "Cap".

Amplària

Enter width of the separator line.

Color

Select a color for the separator line.

Alçària

Introduïu la longitud de la línia de separació com a percentatge de l'alçària de l'àrea de la columna.

Posició

Seleccioneu l'alineació vertical de la línia de separació. Esta opció només està disponible si el valor Alçària de les línies és inferior al 100%.