Insereix un script

Insereix un script a la posiciĆ³ actual del cursor en un document HTML o de text.

Per accedir a esta orde...

Choose Insert - Script (only HTML documents)

An inserted script is indicated by a small green rectangle. If you do not see the rectangle, choose - LibreOffice Writer/Web - View, and select the Comments check box. To edit a script, double-click the green rectangle.

Si el document contĆ© mĆ©s d'un script, el diĆ leg Edita l'script contĆ© els botons anterior i segĆ¼ent per saltar d'un script a un altre.

Jump to Previous Script Icon

Salta a l'script anterior

Jump to Next Script Icon

Salta a l'script segĆ¼ent

Contingut

Tipus d'script

IntroduĆÆu el tipus d'script que voleu inserir. L'script s'identifica en el codi font HTML amb l'etiqueta <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">.

URL

Afig un enllaƧ a un fitxer d'script. Feu clic al botĆ³ d'opciĆ³ URL i, a continuaciĆ³, introduĆÆu l'enllaƧ en el quadre. TambĆ© podeu fer clic al botĆ³ de navegaciĆ³ (...), ubicar el fitxer i, a continuaciĆ³, fer clic a Insereix. El fitxer d'script enllaƧat s'identifica en el codi font HTML amb les etiquetes segĆ¼ents:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ignora tot este text */

</SCRIPT>

Navega

Ubiqueu el fitxer d'script que voleu enllaƧar i, a continuaciĆ³, feu clic a Insereix.

Text

IntroduĆÆu el codi de l'script que voleu inserir.