Insereix un script

Insereix un script a la posició actual del cursor en un document HTML o de text.

Per accedir a esta orde...

Trieu Insereix ▸ Script (només documents HTML)

Un script inserit s'identifica amb un rectangle verd petit. Si no veieu el rectangle, trieu ▸ LibreOffice Writer/Web ▸ Visualització i activeu la casella de selecció Comentaris. Per a editar un script feu doble clic en el rectangle verd.

Si el document conté més d'un script, el diàleg Edita l'script conté els botons anterior i següent per saltar d'un script a un altre.

Icona de salta a l'script anterior

Salta a l'script anterior

Icona de salta a l'script següent

Salta a l'script següent

Contingut

Tipus d'script

Introduïu el tipus d'script que voleu inserir. L'script s'identifica en el codi font HTML amb l'etiqueta <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">.

URL

Afig un enllaç a un fitxer d'script. Feu clic al botó d'opció URL i, a continuació, introduïu l'enllaç en el quadre. També podeu fer clic al botó de navegació (...), ubicar el fitxer i, a continuació, fer clic a Insereix. El fitxer d'script enllaçat s'identifica en el codi font HTML amb les etiquetes següents:

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" SRC="url">

/* ignora tot este text */

</SCRIPT>

Navega

Ubiqueu el fitxer d'script que voleu enllaçar i, a continuació, feu clic a Insereix.

Text

Introduïu el codi de l'script que voleu inserir.