Entrades (bibliografia)

Especifiqueu el format per a les entrades bibliogr脿fiques.

Per accedir a esta orde...

D'oh! You found a bug (text/swriter/00/00000404.xhp#verz37 not found).

Tipus

Els tipus que es mostren depenen de les diferents fonts liter脿ries.

Estructura i formataci贸

La l铆nia Estructura mostra el codi de la taula de continguts pel nivell d'encap莽alament seleccionat. Per canviar l'aparen莽a d'un nivell d'encap莽alament podeu introduir codis o text als quadres buits d'esta l铆nia. Tamb茅 podeu fer clic en un quadre buit o en un codi i, a continuaci贸, fer clic a un bot贸 de codi.

Tabulador (T)

Insereix un tabulador. Per afegir punts l铆ders al tabulador, seleccioneu un car脿cter en el quadre Car脿cter de farciment. Per canviar la posici贸 del tabulador, introdu茂u un valor en el quadre Posici贸 del tabulador, o activeu la casella de selecci贸 Alinea a la dreta.

Tipus

Llista les entrades bibliogr脿fiques disponibles. Per afegir una entrada a la l铆nia Estructura, feu clic a l'entrada, feu clic en un quadre buit a la l铆nia Estructura i, a continuaci贸, feu clic a Insereix. Utilitzeu el di脿leg Defineix entrades bibliogr脿fiques per afegir entrades noves.

Insereix

Afig el codi de refer猫ncia per a l'entrada bibliogr脿fica seleccionada a la l铆nia Estructura. Seleccioneu una entrada de la llista, feu clic en un quadre buit i, a continuaci贸, feu clic en este bot贸.

Suprimeix

Suprimeix el codi de refer猫ncia seleccionat de la l铆nia Estructura.

Tots

Aplica els par脿metres actuals a tots els nivells sense tancar el di脿leg.

Estil de car脿cter

Specify a character style for the selected icon in the Structure.

Edita

Obri un di脿leg on podeu editar l'estil del car脿cter seleccionat.

Ordena per

Especifiqueu les opcions d'ordenaci贸 per a les entrades bibliogr脿fiques.

Posici贸 del document

Ordena les entrades bibliogr脿fiques segons la posici贸 de les seues refer猫ncies en el document. Seleccioneu esta opci贸 si voleu utilitzar refer猫ncies numerades autom脿ticament.

Contingut

Ordena les entrades bibliogr脿fiques per les claus d'ordenaci贸 que heu especificat, per exemple, per autor o per any de publicaci贸.

Claus d'ordenaci贸

1, 2 o 3

Seleccioneu l'entrada a partir de la qual voleu ordenar les entrades bibliogr脿fiques. Esta opci贸 nom茅s est脿 disponible si seleccioneu el bot贸 d'opci贸 Contingut a l'脿rea Ordena per.

AZ

Ordena les entrades bibliogr脿fiques en orde alfanum猫ric ascendent.

ZA

Ordena les entrades bibliogr脿fiques en orde alfanum猫ric descendent.