Entrades (bibliografia)

Especifiqueu el format per a les entrades bibliogràfiques.

Per accedir a esta orde...

D'oh! You found a bug (text/swriter/00/00000404.xhp#verz37 not found).

Tipus

Els tipus que es mostren depenen de les diferents fonts literàries.

Estructura i formatació

La línia Estructura mostra el codi de la taula de continguts pel nivell d'encapçalament seleccionat. Per canviar l'aparença d'un nivell d'encapçalament podeu introduir codis o text als quadres buits d'esta línia. També podeu fer clic en un quadre buit o en un codi i, a continuació, fer clic a un botó de codi.

Tabulador (T)

Insereix un tabulador. Per afegir punts líders al tabulador, seleccioneu un caràcter en el quadre Caràcter de farciment. Per canviar la posició del tabulador, introduïu un valor en el quadre Posició del tabulador, o activeu la casella de selecció Alinea a la dreta.

Tipus

Llista les entrades bibliogràfiques disponibles. Per afegir una entrada a la línia Estructura, feu clic a l'entrada, feu clic en un quadre buit a la línia Estructura i, a continuació, feu clic a Insereix. Utilitzeu el diàleg Defineix entrades bibliogràfiques per afegir entrades noves.

Insereix

Afig el codi de referència per a l'entrada bibliogràfica seleccionada a la línia Estructura. Seleccioneu una entrada de la llista, feu clic en un quadre buit i, a continuació, feu clic en este botó.

Suprimeix

Suprimeix el codi de referència seleccionat de la línia Estructura.

Tots

Aplica els paràmetres actuals a tots els nivells sense tancar el diàleg.

Estil de caràcter

Specify a character style for the selected icon in the Structure.

Edita

Obri un diàleg on podeu editar l'estil del caràcter seleccionat.

Ordena per

Especifiqueu les opcions d'ordenació per a les entrades bibliogràfiques.

Posició del document

Ordena les entrades bibliogràfiques segons la posició de les seues referències en el document. Seleccioneu esta opció si voleu utilitzar referències numerades automàticament.

Contingut

Ordena les entrades bibliogràfiques per les claus d'ordenació que heu especificat, per exemple, per autor o per any de publicació.

Claus d'ordenació

1, 2 o 3

Seleccioneu l'entrada a partir de la qual voleu ordenar les entrades bibliogràfiques. Esta opció només està disponible si seleccioneu el botó d'opció Contingut a l'àrea Ordena per.

AZ

Ordena les entrades bibliogràfiques en orde alfanumèric ascendent.

ZA

Ordena les entrades bibliogràfiques en orde alfanumèric descendent.