Entrades (taula d'objectes)

Especifiqueu el format per a les entrades d'una taula d'objectes.

Per accedir a esta orde...

D'oh! You found a bug (text/swriter/00/00000404.xhp#verz36 not found).

Nivell

Seleccioneu el nivell que voleu definir.

Una taula d'objectes només té un nivell d'índex.

Estructura i formatació

La línia Estructura mostra el codi de la taula de continguts pel nivell d'encapçalament seleccionat. Per canviar l'aparença d'un nivell d'encapçalament podeu introduir codis o text als quadres buits d'esta línia. També podeu fer clic en un quadre buit o en un codi i, a continuació, fer clic a un botó de codi.

Text de l'entrada (E)

Insereix el text de l'encapçalament del capítol.

Tabulador (T)

Insereix un tabulador. Per afegir punts l√≠ders al tabulador, seleccioneu un car√†cter en el quadre Car√†cter de farciment. Per canviar la posici√≥ del tabulador, introdu√Įu un valor en el quadre Posici√≥ del tabulador, o activeu la casella de selecci√≥ Alinea a la dreta.

N√ļmero de p√†gina (#)

Insereix el n√ļmero de p√†gina de l'entrada.

Informació del capítol

Insereix informaci√≥ del cap√≠tol, com ara l'encap√ßalament i el n√ļmero de cap√≠tol. Seleccioneu la informaci√≥ que voleu visualitzar en el quadre Entrada del cap√≠tol.

Entrada del capítol

Seleccioneu la informació del capítol que voleu incloure en l'entrada d'índex.

Avalua fins al nivell

Introdu√Įu el m√†xim nivell de profunditat dins la jerarquia fins al qual es mostraran els objectes en l'√≠ndex generat.

Estil de caràcter

Especifiqueu l'estil de formatació per a la part seleccionada en la línia Estructura.

Edita

Obri un diàleg on podeu editar l'estil del caràcter seleccionat.

Caràcter de farciment

Seleccioneu la capçalera de tabulació que voleu utilitzar.

Posició del tabulador

Introdu√Įu la dist√†ncia que cal deixar entre el marge esquerre de la p√†gina i el tabulador.

Alinea a la dreta

Alinea el tabulador al marge dret de la pàgina.

Format

Nom√©s visible en fer clic al bot√≥ E# a la l√≠nia Estructura. Seleccioneu si voleu mostrar el n√ļmero del cap√≠tol amb separador o sense.

Avalua fins al nivell

Introdu√Įu el m√†xim nivell de profunditat dins la jerarquia fins al qual es mostraran els objectes en l'√≠ndex generat.

Posició del tabulador relativa al sagnat de l'estil de paràgraf

Posiciona el tabulador en relació amb el valor "sagnar des de l'esquerra" definit a l'estil de paràgraf seleccionat a la pestanya Estils. Si no, el tabulador es posicionarà en relació amb el marge de text de l'esquerra.