Entrades (taula de continguts)

Especifiqueu el format de les entrades en la taula de continguts.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Insereix - √ćndexs i taules - √ćndexs i taules - Entrades (quan Taula de continguts √©s el tipus seleccionat) Trieu la pestanya Insereix - √ćndexs i taules - √ćndexs i taules - Entrades (quan Taula de continguts √©s el tipus seleccionat) Trieu la pestanya Insereix - √ćndexs i taules - √ćndexs i taules - Entrades (quan Taula de continguts √©s el tipus seleccionat) Trieu la pestanya Insereix - √ćndexs i taules - √ćndexs i taules - Entrades (quan Taula de continguts √©s el tipus seleccionat) Trieu la pestanya Insereix - √ćndexs i taules - √ćndexs i taules - Entrades (quan Taula de continguts √©s el tipus seleccionat)

Nivell

Seleccioneu el nivell que voleu definir.

Estructura i formatació

La línia Estructura mostra el codi de la taula de continguts pel nivell d'encapçalament seleccionat. Per canviar l'aparença d'un nivell d'encapçalament podeu introduir codis o text als quadres buits d'esta línia. També podeu fer clic en un quadre buit o en un codi i, a continuació, fer clic a un botó de codi.

Cap√≠tol n√ļmero (E#)

Inserts the chapter number. To assign chapter numbering to a heading style, choose Tools - Chapter Numbering.

Text de l'entrada (E)

Insereix el text de l'encapçalament del capítol.

Tabulador (T)

Insereix un tabulador. Per afegir punts l√≠ders al tabulador, seleccioneu un car√†cter en el quadre Car√†cter de farciment. Per canviar la posici√≥ del tabulador, introdu√Įu un valor en el quadre Posici√≥ del tabulador, o activeu la casella de selecci√≥ Alinea a la dreta.

N√ļmero de p√†gina (#)

Insereix el n√ļmero de p√†gina de l'entrada.

Enllaços (LS i LE)

Crea un enlla√ß per la part de l'entrada que envolteu amb les etiquetes d'obertura (LS) i de tancament (LE). En la l√≠nia Estructura, feu clic al quadre buit davant de la part per a la qual voleu crear l'enlla√ß i, a continuaci√≥, feu clic en este bot√≥. Feu clic en el quadre buit despr√©s de la part on voleu crear l'enlla√ß i, a continuaci√≥, torneu a fer clic en este bot√≥. Tots els enlla√ßos han de ser √ļnics. Esta opci√≥ nom√©s est√† disponible per al contingut de les taules.

Tots

Applies the current settings to all levels without closing the dialog.

Estil de caràcter

Especifiqueu l'estil de formatació per a la part seleccionada en la línia Estructura.

Edita

Obri un diàleg on podeu editar l'estil del caràcter seleccionat.

Caràcter de farciment

Seleccioneu la capçalera de tabulació que voleu utilitzar.

Posició del tabulador

Introdu√Įu la dist√†ncia que cal deixar entre el marge esquerre de la p√†gina i el tabulador.

Alinea a la dreta

Alinea el tabulador al marge dret de la pàgina.

Format

Nom√©s visible en fer clic al bot√≥ E# a la l√≠nia Estructura. Seleccioneu si voleu mostrar el n√ļmero del cap√≠tol amb separador o sense.

Avalua fins al nivell

Introdu√Įu el m√†xim nivell de profunditat dins la jerarquia fins al qual es mostraran els objectes en l'√≠ndex generat.

Posició del tabulador relativa al sagnat de l'estil de paràgraf

Posiciona el tabulador en relació amb el valor "sagnar des de l'esquerra" definit a l'estil de paràgraf seleccionat a la pestanya Estils. Si no, el tabulador es posicionarà en relació amb el marge de text de l'esquerra.