Type

Utilitzeu esta pestanya per especificar i definir el tipus d'índex que voleu inserir. També podeu crear índexs personalitzats.

Per accedir a esta orde...

Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography - Type tab (depending on the type)

En funci√≥ del tipus d'√≠ndex que h√†geu seleccionat, esta pestanya contindr√† les opcions seg√ľents.

Taula de continguts

The following options are available when you select Table of Contents as the index type.

√ćndex alfab√®tic

Les opcions seg√ľents estan disponibles quan seleccioneu √ćndex alfab√®tic com a tipus d'√≠ndex.

√ćndex d'il¬∑lustracions

Les opcions seg√ľents estan disponibles quan seleccioneu l'√ćndex d'il¬∑lustracions com a tipus d'√≠ndex.

√ćndex de taules

Les opcions seg√ľents estan disponibles quan seleccioneu Taules d'√≠ndex com a tipus d'√≠ndex.

Definit per l'usuari

Les opcions seg√ľents estan disponibles quan seleccioneu Definit per l'usuari com a tipus d'√≠ndex.

Taula d'objectes

Les opcions seg√ľents estan disponibles quan seleccioneu Taula d'objectes com a tipus d'√≠ndex.

Bibliografia

Les opcions seg√ľents estan disponibles quan seleccioneu Bibliografia com a tipus d'√≠ndex.

Ús de taules de continguts i índexs

Insereix ‚Ėł √ćndexs i taules ‚Ėł Entrada