Taula de continguts, índex o bibliografia

Insereix un índex o una taula de continguts en la posició actual del cursor. Per a editar un índex o una taula de continguts, situeu el cursor en l'índex o en la taula de continguts i, a continuació, trieu Insereix ▸ Taula de continguts i índex ▸ Taula de continguts, índex o bibliografia.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Insereix ▸ Índexs i taules ▸ Taula de continguts, índex o bibliografia


També podeu previsualitzar l'índex o la taula en este diàleg.

En funció del tipus d'índex o de taula que hàgeu seleccionat, apareixeran les pestanyes següents.

Tipus

Utilitzeu esta pestanya per especificar i definir el tipus d'índex que voleu inserir. També podeu crear índexs personalitzats.

Entrades (índexs/taules)

Especifiqueu el format de les entrades d'índex o de taula. L'aparença d'aquesta pestanya canvia per reflectir el tipus d'índex que heu seleccionat a la pestanya Type.

Estils

Assign paragraph styles to index titles and index entries in Table of Contents, Indexes, and Bibliography. For Alphabetical Indexes, paragraph styles can be assigned to separators. You can also edit paragraph styles from this dialog.

Columnes

Especifica el nombre de columnes i el format de la columna per a un estil de pàgina, un marc o una secció.

Utilitzeu esta pestanya per especificar el format de la columna per a l'índex o per a la taula de continguts. Per defecte, el títol de l'índex ocupa l'amplària d'una columna i s'estén fora del marge esquerre de la pàgina.

Set the fill options for the selected drawing object or document element.

Ens cal la vostra ajuda!