Taula de continguts i índex

Obri un menú per a inserir un entrada d'índex o bibliogràfica, i per a inserir una taula de continguts, d'índex o bibliografia.

Per accedir a esta orde...

From the menu bar:

Choose Insert - Table of Contents and Index

Taula de continguts, índex o bibliografia

Insereix un índex o una taula de continguts en la posició actual del cursor. Per a editar un índex o una taula de continguts, situeu el cursor en l'índex o en la taula de continguts i, a continuació, trieu Insereix ▸ Taula de continguts i índex ▸ Taula de continguts, índex o bibliografia.

Entrada

Marca el text seleccionat com a entrada d'índex o taula de continguts, o edita l'entrada d'índex seleccionada.

Entrada bibliogràfica

Insereix una referència bibliogràfica.