Camp d'entrada

Insereix un camp de text que podeu obrir i editar fent clic en el document. Podeu utilitzar els camps d'entrada per a text, o per assignar un valor nou a una variable.

Per canviar el contingut d'un camp d'entrada en un document, feu clic en el camp i, a continuació, editeu el text en el quadre inferior del diàleg.

Referència

Aquest quadre mostra el nom que heu introduït al quadre Referència al Funcions o Variables a la pestanya Camps del diàleg. El quadre de sota mostra el contingut del camp.

Següent

Salta al camp d'entrada següent del document. Este botó només està disponible quan situeu el cursor directament davant d'un camp d'entrada i, a continuació, premeu Maj+Ctrl+F9.