Document

Els camps s'utilitzen per a inserir informació sobre el document actual, per exemple, el nom del fitxer, la plantilla, les estadístiques, les dades de l'usuari, la data i l'hora.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Insereix - Camp - Més camps - Document


Tipus

Llista els tipus de camp disponibles. Per afegir un camp al document, feu clic en un tipus de camp, feu clic en un dels camps de la llista Selecciona i, a continuació, feu clic a Insereix. Estan disponibles els camps següents:

Tipus

Significat

Autor

Name or initials of current user (as entered in - LibreOffice - User Data).

Capítol

Insereix el número del capítol i/o el nom.

Data

Inserts the current date. You can insert the date as a fixed field - Date (fixed) - that does not change, or as a dynamic field - Date - that it is updated automatically. To manually update the Date field, press F9.

Nom del fitxer

Insereix el nom del fitxer i/o el camí del directori del document actual, així com el nom del fitxer sense extensió.

Pàgina

Insereix el número de pàgina de la pàgina actual, anterior o següent.

Paragraph Signature

Inserts a meta-data field with a digital signature for the paragraph. You must have a digital certificate to sign a paragraph.

Remitent

Inserts fields containing user data. You can change the user-data that is displayed by choosing - LibreOffice - User Data.

Estadístiques

Inserts document statistics, such as page and word counts, as a field. To view the statistics of a document, choose File - Properties, and then click the Statistics tab.

Plantilles

Insereix el nom de fitxer, el camí, o el nom de fitxer sense l'extensió de fitxer de la plantilla actual. També podeu inserir els noms dels formats «Categoria» i «Estil» utilitzats a la plantilla actual.

Hora

Inserts the current time. You can insert the time as a fixed field - Time (fixed) - that does not change, or as a dynamic field - Time - that it is updated automatically. To manually update the Time field, press F9.


note

Els camps següents només es poden inserir si se selecciona el tipus de camp corresponent a la llista Tipus.


Selecciona

Llista els camps disponibles per al tipus de camp seleccionat a la llista Tipus. Per inserir un camp, feu clic en el camp i, a continuació, feu clic a Insereix.

tip

To quickly insert a field from the Select list, double-click the field.


Format

Feu clic en el format que voleu aplicar al camp seleccionat, o bé feu clic a "Formats addicionals" per definir un format personalitzat.

When you click "Additional formats", the Number Format dialog opens, where you can define a custom format.

If you choose "Chapter number without separator" for a chapter field, the separators that are specified for chapter number in Tools - Chapter numbering are not displayed.

Si trieu "número de capítol" com a format per als camps de referència, només es visualitzarà en el camp el número de l'encapçalament del capítol que conté l'objecte referenciat. Si l'estil de paràgraf per a l'encapçalament del capítol no està numerat, el camp es deixarà en blanc.

note

Per importar i exportar camps HTML de data i d'hora s'utilitzen formats especials del LibreOffice.


Contingut fix

Insereix el camp com a contingut estàtic, és a dir, que no es pot actualitzar.

Nivell

Enter outline level of the chapter to be displayed. The inserted field will display the value taken from last paragraph with the specified outline level placed before the inserted field.

Desplaçament

Introduïu el valor de desplaçament que voleu aplicar a un camp de número de pàgina, per exemple "+1".

Si ho voleu, podeu introduir un Desplaçament per al número de pàgina visualitzat. Amb un valor de Desplaçament d'1, el camp mostrarà un nombre que serà 1 nombre superior al número de pàgina actual, però només si existeix una pàgina amb este número. A l'última pàgina del document, este camp estarà buit.

tip

Si voleu canviar el número de pàgina actual i no el número que es mostra, no utilitzeu el valor Desplaçament. Per canviar els números de pàgina, llegiu la guia Número de pàgina.


Desplaçament en dies/minuts

Introduïu el desplaçament que voleu aplicar a un camp de data o d'hora.

Ens cal la vostra ajuda!