Format

Especifica el format i les dimensions del sobre.

Per accedir a esta orde...

Choose Insert - Envelope - Format tab

Destinatari

Defineix la posici├│ i les opcions de formataci├│ del text del camp destinatari.

Posici├│

Defineix la posici├│ de l'adre├ž┬ža del destinatari en el sobre.

des de l'esquerra

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem esquerre del sobre i el camp destinatari.

des de dalt

Introdueix la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem superior del sobre i el camp destinatari.

Edita

Feu clic i trieu l'estil de formataci├│ del text per al camp destinatari que voleu editar.

Caràcter

Obri un diàleg on podeu editar la formatació de caràcter que s'utilitza en el camp destinatari.

Paràgraf

Obri un diàleg on podeu editar la formatació del paràgraf que s'utilitza en el camp destinatari.

Remitent

Defineix la posici├│ i les opcions de formataci├│ del text del camp remitent.

Posici├│

Defineix la posici├│ de l'adre├ža del remitent en el sobre.

des de l'esquerra

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem esquerre del sobre i el camp remitent.

des de dalt

Introdueix la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem superior del sobre i el camp remitent.

Edita

Feu clic i trieu l'estil de formataci├│ del text per al camp remitent que voleu editar.

Caràcter

Obri un diàleg on podeu editar la formatació dels caràcters que s'utilitzen en el camp remitent.

Paràgraf

Obri un diàleg on podeu editar la formatació del paràgraf que s'utilitza en el camp remitent.

Mida

Seleccioneu el format de mida del sobre que voleu utilitzar, o creeu una mida personalitzada.

Format

Seleccioneu la mida del sobre que voleu, o seleccioneu "Definit per l'usuari" i, a continuaci├│, introdu├»u l'ampl├ária i l'al├ž├ária de la mida personalitzada.

Amplària

Introduïu l'amplària del sobre.

Al├ž├ária

Introdu├»u l'al├ž├ária del sobre.

Camp de previsualitzaci├│

Mostra una previsualitzaci├│ de la selecci├│ actual.