Sobre

Crea un sobre. A les tres pestanyes, podeu especificar l'adreƧa i el remitent, la posiciĆ³ i el format per a ambdues adreces, la mida del sobre i la seua orientaciĆ³.

Per accedir a esta orde...

Trieu Insereix - Sobre

Sobre

IntroduĆÆu l'adreƧa del destinatari i del remitent per al sobre. TambĆ© podeu inserir camps d'adreƧa a partir d'una base de dades, com ara la base de dades Adreces.

Format

Especifica el format i les dimensions del sobre.

Impressora

Configureu les opcions de la impressora per al sobre.

Doc. nou

Crea un document nou i insereix el sobre.

Insereix

Insereix el sobre abans de la pĆ gina actual en el document.

Reset

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.

Per suprimir un sobre d'un document

1. Feu clic a la pĆ gina del sobre perquĆØ esdevingui la pĆ gina actual.

2. Feu clic amb el botĆ³ dret sobre el camp de la barra d'estat que mostra "Sobre".

S'obri un submenĆŗ que mostra alguns estils de pĆ gina.

3. Trieu l'estil de pĆ gina "Per defecte" del submenĆŗ.

Esta acciĆ³ suprimeix la formataciĆ³ especial "Sobre" de la pĆ gina.

4. Suprimeix els marcs del remitent i del destinatari. Feu clic a la vora dels marcs i premeu la tecla Supr.