Sobre

Crea un sobre. A les tres pestanyes, podeu especificar l'adre莽a i el remitent, la posici贸 i el format per a ambdues adreces, la mida del sobre i la seua orientaci贸.

Per accedir a esta orde...

From the menu bar:

Choose Insert - Envelope

From the tabbed interface:

Choose Tools - Envelope.

On the Tools menu of the Tools tab, choose Envelope.

On the Insert menu of the Insert tab, choose Envelope.

From toolbars:

Icon Insert Envelope

Insert Envelope

Sobre

Introdu茂u l'adre莽a del destinatari i del remitent per al sobre. Tamb茅 podeu inserir camps d'adre莽a a partir d'una base de dades, com ara la base de dades Adreces.

Format

Especifica el format i les dimensions del sobre.

Impressora

Configureu les opcions de la impressora per al sobre.

Doc. nou

Crea un document nou i insereix el sobre.

Insereix

Insereix el sobre abans de la p脿gina actual en el document.

Restableix

Reinicia els canvis fets a la pestanya actual a aquells aplicables quan s'ha obert aquest di脿leg.

Per suprimir un sobre d'un document

1. Feu clic a la p脿gina del sobre perqu猫 esdevingui la p脿gina actual.

2. Feu clic amb el bot贸 dret sobre el camp de la barra d'estat que mostra "Sobre".

S'obri un submen煤 que mostra alguns estils de p脿gina.

3. Trieu l'estil de p脿gina "Per defecte" del submen煤.

Esta acci贸 suprimeix la formataci贸 especial "Sobre" de la p脿gina.

4. Suprimeix els marcs del remitent i del destinatari. Feu clic a la vora dels marcs i premeu la tecla Supr.