Insert Manual Break

Insereix un salt de línia, de columna o de pàgina manual en la posició actual del cursor.

Per accedir a esta orde...

Choose Insert - More Breaks - Manual Break

Tipus

Seleccioneu el tipus de salt que voleu inserir.

Salt de línia

Finalitza la fila actual i mou el text que es troba a la dreta del cursor cap a la línia següent, sense crear un paràgraf nou.

tip

You can also insert a line break by pressing Shift+Enter.

Salt de columna

Insereix un salt de columna manual (en un format de múltiples columnes) i mou el text situat a la dreta del cursor al començament de la columna següent. Un salt de columna manual s'assenyala amb una vora no imprimible a la part superior de la nova columna.

tip

Insert a column break by pressing +Shift+Enter

Salt de pàgina

Insereix un salt de pàgina manual i mou el text de la dreta del cursor al començament de la pàgina següent. El salt de pàgina inserit s'assenyala a la part superior de la pàgina nova amb una vora no imprimible.

tip

You can also insert a page break by pressing +Enter. However, if you want to assign the following page a different Page Style, you must use the menu command to insert the manual page break.

Page Style

Seleccioneu l'estil de pàgina per a la pàgina que segueix el salt de pàgina manual.

tip

To switch between landscape and portrait orientation, choose the Default Page Style to apply portrait orientation or the Landscape style to apply landscape orientation.

Canvia el número de la pàgina

Assigna el número de pàgina que especifiqueu a la pàgina posterior al salt de pàgina manual. Aquesta opció només està disponible si assigneu un estil de pàgina diferent a la pàgina posterior al salt de pàgina manual.

Número de pàgina

Introduïu el número de pàgina nou per a la pàgina que segueix el salt de pàgina manual.

note

To display manual breaks, choose View - Nonprinting Characters.