Barra d'eines

La barra d'eines conté les funcions més utilitzades.

Amplia el zoom

Augmenta l'escala de visualització de la fórmula en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordes d'escala.

Icona

Amplia el zoom

Redueix el zoom

Redueix l'escala de visualització de les fórmules en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordes d'escala.

Icona

Redueix el zoom

100%

Mostra el document en la seua mida real.

Icona

Zoom del 100%

Mostra-ho tot

Mostra la fórmula sencera amb la mida més gran possible, de manera que s'inclouen tots els elements. La fórmula s'amplia o es redueix per tal que tots els elements es puguen visualitzar a l'àrea de treball. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordes d'escala. Les ordes i icones d'escala només estan disponibles als documents del Math, i no per als objectes incrustats del Math.

Icona

Mostra-ho tot

Actualitza

Esta orde actualitza la fórmula a la finestra del document.

Els canvis que feu a la finestra d'ordes s'actualitzen automàticament si teniu activada l'opció Actualitza la visualització automàticament.

Icona

Actualitza

Cursor de fórmula

Utilitzeu esta icona per activar o desactivar el cursor de fórmula. Quan s'activa el cursor de fórmula, la part de la fórmula on es col·loca el cursor a la finestra Ordes es realça amb una vora fina.

Icona

Cursor de fórmula

Símbols

Obri el diàleg Símbols, on podeu triar un símbol per a inserir en la fórmula.

Icona

Símbols

Ens cal la vostra ajuda!