Dreceres (accessibilitat del LibreOffice Math)

Podeu controlar el LibreOffice Math sense el ratol├ş.

Inserci├│ d'una f├│rmula directament

Si voleu inserir una f├│rmula en un document de text i sabeu com escriure-la correctament, podeu procedir de la manera seg├╝ent:

1. Escriviu la f├│rmula al text.

2. Seleccioneu la f├│rmula.

3. Trieu l'orde Insereix - Objecte - F├│rmula.

Inserci├│ d'una f├│rmula mitjan├žant una finestra

Subfinestra Elements

Fletxa dreta o esquerra

Es mou, cap a la dreta o l'esquerra, a la categoria o funci├│ seg├╝ent.

Tecla de retorn

Selecciona una categoria (dins la secci├│ de categories) o insereix una funci├│ a la finestra Ordes (dins la secci├│ de funcions).

Tab

Salta del primer element d'una categoria a la primera funci├│ de la categoria.

Maj+Tab

Salta de l'├║ltim element d'una categoria a l'├║ltima funci├│ de la categoria.

Tecles de drecera de les f├│rmules

Dreceres (accessibilitat del LibreOffice)