Símbols

Opens the Symbols dialog, in which you can select a symbol to insert in the formula.

Per accedir a esta orde...

Choose Tools - Symbols

A la barra d'eines, feu clic a

Icona

Symbols

Conjunt de símbols

Tots els símbols s'organitzen en conjunts de símbols. Seleccioneu el conjunt de símbols que vulgueu utilitzar en el quadre de llista. Este conjunt es mostrarà en el camp inferior.

En seleccionar un símbol, el nom de l'orde corresponent es mostra sota la llista de símbols, mentre que en el quadre de la dreta podeu visualitzar una versió ampliada del símbol seleccionat. Tingueu en compte que heu d'escriure els noms de les ordes a la finestra d'ordes exactament com es mostren ací (ja que es distingeix entre majúscules i minúscules).

Per a inserir un símbol, seleccioneu-lo a la llista i feu clic a Insereix. El nom de l'orde corresponent apareixerà a la finestra d'ordes.

Edita

Feu clic ací per a obrir el diàleg Edita els símbols.

Aplica

Aplica els valors modificats o seleccionats sense tancar el diàleg.