Alineació

Podeu definir l'alineació de fórmules en diverses línies i també de fórmules amb diversos elements en una sola línia. Per crear fórmules en diverses línies, escriviu l'orde NEWLINE a la finestra d'ordes.

Per accedir a esta orde...

Trieu Format ▸ Alinea

Diàleg d'alineació

Horitzontal

Indica el tipus d'alineació horitzontal per a les fórmules en diverses línies.

Esquerra

Alinea a l'esquerra els elements seleccionats d'una fórmula.

Icona de consell

El text sempre s'alinea a l'esquerra.

Centrada

Centra els elements d'una fórmula.

Dreta

Alinea a la dreta els elements d'una fórmula.

Per defecte

Feu clic ací per guardar els canvis realitzats com a valors per defecte per a les fórmules noves. Abans de guardar els canvis es mostrarà un missatge de seguretat.

Diàleg predeterminat de desament