Mides dels tipus de lletra

Utilitzeu este di脿leg per indicar les mides dels tipus de lletra d'una f贸rmula. Seleccioneu una mida base perqu猫 tots els elements de la f贸rmula es dimensionin d'acord amb esta base.

Per accedir a esta orde...

Trieu Format - Mida de la lletra

Di脿leg de la mida de lletra

Mida base

All elements of a formula are proportionally scaled to the base size. To change the base size, select or type in the desired point (pt) size. You can also use other units of measure or other metrics, which are then automatically converted to points.

Icona de consell

Per canviar de manera permanent la mida per defecte (12 pt) utilitzada al LibreOffice Math, en primer lloc heu d'establir una altra mida (per exemple, 11 pt) i, a continuaci贸, fer clic al bot贸 Per defecte.

Mides relatives

En esta secci贸 podeu indicar les mides relatives per a cada tipus d'element en relaci贸 amb la mida base.

Text

Ac铆 podeu seleccionar la mida del text per a una f贸rmula en relaci贸 amb la mida base.

脥ndexs

Permet seleccionar la mida relativa per als 铆ndexs d'una f贸rmula en proporci贸 a la mida base.

Funcions

Seleccioneu la mida relativa per als noms i altres elements de la funci贸 d'una f贸rmula en proporci贸 a la mida base.

Operadors

Permet seleccionar la mida relativa dels operadors matem脿tics d'una f贸rmula en proporci贸 a la mida base.

L铆mits

Permet seleccionar la mida relativa per als l铆mits d'una f贸rmula en proporci贸 a la mida base.

Per defecte

Feu clic a este bot贸 per guardar els canvis realitzats com a valors per defecte per a totes les f贸rmules noves. Abans de guardar els canvis es mostrar脿 un missatge de seguretat.

Di脿leg predeterminat de desament