Tipus de lletra

Defineix els tipus de lletra que podeu aplicar als elements d'una fórmula.

Per accedir a esta orde...

Trieu Format - Tipus de lletra


Diàleg del tipus de lletra

Tipus de lletra de les fórmules

Podeu definir tipus de lletra per a les variables, les funcions, els nombres i el text inserit que formen els elements d'una fórmula.

Els quadres de llista del diàleg Tipus de lletra mostren un tipus de lletra per defecte per a tots els elements. Per canviar el tipus de lletra, feu clic a Modifica i seleccioneu un tipus d'element. Apareixerà un nou quadre de diàleg, on haureu de seleccionar el tipus de lletra, activar-ne els atributs que vulgueu i, finalment, fer clic a D'acord. Per establir estos canvis com a nou tipus de lletra per defecte, feu clic al botó Per defecte.

note

Si voleu assignar a segments de text individuals un tipus de lletra diferent del que s'utilitza a la resta del text, introduïu l'orde Font a la finestra d'ordes.


Variables

Podeu seleccionar els tipus de lletra per a les variables d'una fórmula. Per exemple, a la fórmula x=SIN(y), x i y serien les variables, i es mostrarien amb el tipus de lletra que se'ls haguera assignat.

Funcions

Podeu seleccionar els tipus de lletra per als noms i les propietats de les funcions. Per exemple, la funció de la fórmula x=SIN(y) seria =SIN( ).

Nombres

Podeu seleccionar els tipus de lletra per als nombres d'una fórmula.

Text

Ací podeu definir els tipus de lletra per al text d'una fórmula.

Tipus de lletra personalitzats

Esta secció del diàleg Tipus de lletra permet definir els tipus de lletra amb què podeu formatar altres components de text de la fórmula. Podeu utilitzar els tres tipus de lletra bàsics Serif, Sans i Amplària fixa, i també afegir qualsevol altre tipus de lletra als tipus bàsics instal·lats de manera estàndard. Disposeu de tots els tipus de lletra instal·lats al sistema. Feu clic al botó Modifica per ampliar la selecció que s'ofereix en el quadre de llista.

Estos tipus de lletra personalitzats s'utilitzaran si definiu un tipus de lletra diferent mitjançant l'orde FONT a la finestra d'ordes.

Serif

Podeu indicar el tipus de lletra que s'utilitzarà per al format de tipus de lletra Serif. Es tracta de les gràcies, o els petits traços terminals que es poden visualitzar, per exemple, a la part inferior d'una A majúscula si s'utilitza el tipus de lletra Times amb gràcies. Les gràcies són molt útils perquè guien l'ull del lector en línia recta i acceleren la velocitat de lectura.

Sans

Podeu indicar el tipus de lletra que s'utilitzarà per a la formatació del tipus de lletra Sans.

Amplària fixa

Podeu indicar el tipus de lletra que s'utilitzarà per a la formatació de tipus de lletra Amplària fixa.

Modifica

Feu clic a una de les opcions d'este menú emergent per accedir al diàleg Tipus de lletra, on podreu definir el tipus de lletra de la fórmula i els atributs per als tipus de lletra personalitzats.

Per defecte

Feu clic a este botó per guardar els canvis que hàgeu realitzat com a valors per defecte per a totes les fórmules noves. Per confirmar els canvis, feu clic al botó .

Diàleg predeterminat de desament

Ens cal la vostra ajuda!