Exemples del LibreOffice Math

A continuaci贸 vos oferim una llista d'exemples de f贸rmules del LibreOffice Math.

S铆mbols amb 铆ndexs

L'exemple seg眉ent explica com es poden crear s铆mbols amb 铆ndexs al LibreOffice Math. Podeu copiar este exemple a la finestra d'ordes mitjan莽ant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra f贸rmula.

S铆mbols amb 铆ndexs

Este 茅s un altre exemple de creaci贸 de s铆mbols amb 铆ndexs al LibreOffice Math. Podeu copiar este exemple a la finestra d'ordes mitjan莽ant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra f贸rmula.

S铆mbols amb 铆ndexs

A continuaci贸 es mostra un tercer exemple de com es pot utilitzar el LibreOffice Math per crear s铆mbols amb 铆ndexs. Podeu copiar este exemple a la finestra d'ordes mitjan莽ant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra f贸rmula.

Matriu

Este exemple vos mostra com es pot crear una matriu al LibreOffice Math. Podeu copiar este exemple a la finestra d'ordes mitjan莽ant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra f贸rmula.

Matriu amb mides de lletra diferents

Este exemple vos mostra com es pot crear una matriu amb mides de lletra diferents al LibreOffice Math. Podeu copiar este exemple a la finestra d'ordes mitjan莽ant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra f贸rmula.

Matriu en negreta

Este exemple vos mostra com es pot crear una matriu en negreta al LibreOffice Math. Podeu copiar este exemple a la finestra d'ordes mitjan莽ant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra f贸rmula.

Funcions

Este exemple vos mostra com es poden crear funcions amb el LibreOffice Math. Podeu copiar este exemple a la finestra d'ordes mitjan莽ant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra f贸rmula.

Arrel quadrada

Este exemple vos mostra com es pot crear una arrel quadrada amb el LibreOffice Math. Podeu copiar este exemple a la finestra d'ordes mitjan莽ant el porta-retalls i utilitzar-lo per a la vostra f贸rmula.

Intervals d'integrals i sumes, mida del tipus de lletra

Este exemple vos mostra com es poden utilitzar diversos tipus i mides de lletra a les f贸rmules del LibreOffice Math.

Atributs

Esta secci贸 cont茅 un exemple de com es poden utilitzar diversos atributs a les f贸rmules del LibreOffice Math.

Ens cal la vostra ajuda!