Mostra-ho tot

Mostra la fórmula sencera amb la mida més gran possible, de manera que s'inclouen tots els elements. La fórmula s'amplia o es redueix per tal que tots els elements es puguen visualitzar a l'àrea de treball. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Podeu accedir a una selecció de les diferents opcions d'escala mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordes d'escala. Les ordes i icones d'escala només estan disponibles als documents del Math, i no per als objectes incrustats del Math.

Per accedir a esta orde...

Trieu Visualitza - Mostra-ho tot

A la barra d'eines, feu clic a

Icona

Mostra-ho tot