Per accedir a esta funció...

Trieu Edita - Marcador següent

Tecla F4

Trieu Edita - Marcador anterior

Maj+F4

Trieu Edita - Error següent

Tecla F3

Trieu Edita - Error anterior

Maj+F3

A la barra d'eines, feu clic a

Icona Escala al 100%

Zoom del 100%

Trieu Visualitza - Amplia el zoom

A la barra d'eines, feu clic a

Icona Apropa

Amplia el zoom

Trieu Visualitza - Redueix el zoom

A la barra d'eines, feu clic a

Icona Allunya

Redueix el zoom

Trieu Visualitza - Mostra-ho tot

A la barra d'eines, feu clic a

Icona Mostra-ho tot

Mostra-ho tot

Trieu Visualitza - Actualitza

Tecla F9

A la barra d'eines, feu clic a

Icona Actualitza

Actualitza

Trieu Visualitza - Actualitza la visualització automàticament

Trieu Visualitza - Elements

Obriu el menú contextual a la finestra d'ordes i trieu Operadors unaris/binaris

Trieu Visualitza ▸ Elements; aleshores seleccioneu Operadors unaris o binaris en el quadre de llista de la subfinestra Elements.

Obriu el menú contextual a la finestra d'ordes i trieu Relacions

Trieu Visualitza ▸ Elements; aleshores seleccioneu Relacions en el quadre de llista de la subfinestra Elements.

Obriu el menú contextual a la finestra d'ordes i trieu Operadors

Trieu Visualitza ▸ Elements; aleshores seleccioneu Operadors en el quadre de llista de la subfinestra Elements.

Obriu el menú contextual a la finestra d'ordes i trieu Funcions

Trieu Visualitza ▸ Elements; aleshores seleccioneu Funcions en el quadre de llista de la subfinestra Elements.

Obriu el menú contextual de la finestra Ordes i trieu Claudàtors

Trieu Visualitza ▸ Elements; aleshores seleccioneu Claudàtors en el quadre de llista de la subfinestra Elements.

Obriu el menú contextual a la finestra d'ordes i trieu Atributs

Trieu Visualitza ▸ Elements; aleshores seleccioneu Atributs en el quadre de llista de la subfinestra Elements.

Obriu el menú contextual a la finestra d'ordes i trieu Formats

Trieu Visualitza ▸ Elements; aleshores seleccioneu Formats en el quadre de llista de la subfinestra Elements.

Obriu el menú contextual de la finestra d'ordes i trieu Operacions amb conjunts

Trieu Visualitza ▸ Elements; aleshores seleccioneu Operacions amb conjunts en el quadre de llista de la subfinestra Elements.

Trieu Format - Tipus de lletra

Trieu Format - Tipus de lletra - Modifica

Trieu Format - Mida de la lletra

Trieu Format - Espaiat

Trieu Format ▸ Alinea

Trieu Format - Mode de Text

Trieu Eines ▸ Símbols

A la barra d'eines, feu clic a

Icona Símbols

Símbols

Trieu Eines ▸ Símbols ▸ Edita

Trieu Eines- Importa una fórmula

Trieu Eines- Importa una fórmula

Trieu Eines - Personalitza

Obriu el menú contextual a la finestra d'ordes i trieu Altres

Trieu Visualitza ▸ Elements; aleshores seleccioneu Altres en el quadre de llista de la subfinestra Elements.

Icona de cursor de fórmula

Cursor de fórmula