Barra Esquema

En la vista Esquema, la barra Esquema cont├ę les eines d'edici├│ que s'utilitzen m├ęs freq├╝entment. Feu clic a la fletxa ubicada al costat d'una icona per obrir una barra d'eines que cont├ę m├ęs ordes.

Escala

Redueix o augmenta la visualitzaci├│ de pantalla del document actual. Feu clic a la fletxa del costat de la icona per obrir la barra d'eines Escala.

Icona

Escala (LibreOffice Impress a la vista Esquema i Diapositiva)

Primer nivell

Amaga tots els encap├žalaments de les diapositives en la presentaci├│ de diapositives actual, tret dels t├ştols de les diapositives. Els encap├žalaments amagats s'indiquen amb una l├şnia negra al davant del t├ştol de la diapositiva. Per mostrar els encap├žalaments, feu clic a la icona Tots els nivells.

Icon First Level

Primer nivell

Tots els nivells

Mostra els encap├žalaments amagats de les diapositives en la presentaci├│ de diapositives actual. Per amagar tots els encap├žalaments de la presentaci├│ de diapositives actual tret dels t├ştols de les diapositives, feu clic a la icona Primer nivell.

Icon All Levels

Tots els nivells

Amaga els subpunts

Amaga els subencap├žalaments d'un encap├žalament seleccionat. Els subencap├žalaments amagats s'indiquen amb una l├şnia negra al davant de l'encap├žalament. Per mostrar els encap├žalaments de nivell inferior, feu clic a la icona Mostra els subpunts.

Icon Hide Subpoints

Amaga els subpunts

Mostra els subpunts

Mostra els subencap├žalaments amagats d'un encap├žalament seleccionat. Per amagar els subencap├žalaments d'un encap├žalament seleccionat, feu clic a la icona Amaga els subpunts.

Icon Show Subpoints

Mostra els subpunts

Formataci├│ activada/desactivada

Shows or hides the character formatting of the slide headings. To change the character formatting of a heading, open the Styles window, right-click a style, and then choose Modify.

Icona

Formataci├│ activada/desactivada

Blanc i negre

Mostra les diapositives nom├ęs en blanc i negre.

Icona

Blanc i negre

Presentaci├│ de diapositives

Starts your slide show.

Slide Show Icon

Presentaci├│ de diapositives