Barres d'eines

Esta visi贸 general descriu la configuraci贸 per defecte de la barra d'eines per al LibreOffice.

Barra Est脿ndard

La barra Est脿ndard 茅s disponible a totes les aplicacions del LibreOffice.

Presentaci贸

Ordes comunes per a diapositives.

Barra Dibuix

La barra Dibuix cont茅 eines d'edici贸 d'煤s freq眉ent. Feu clic a la fletxa ubicada al costat d'una icona per obrir una barra d'eines que cont茅 m茅s ordes.

Barra Cerca

La barra d'eines Cerca es pot usar per a cercar r脿pidament entre els continguts dels documents del LibreOffice.

Barra Esquema

En la vista Esquema, la barra Esquema cont茅 les eines d'edici贸 que s'utilitzen m茅s freq眉entment. Feu clic a la fletxa ubicada al costat d'una icona per obrir una barra d'eines que cont茅 m茅s ordes.

Barra Classificador de diapositives

En la vista Classificador de diapositives, es pot utilitzar la barra Classificador de diapositives.

Barra L铆nia i emplenament

La barra L铆nia i emplenament cont茅 ordes i opcions que podeu aplicar en la visualitzaci贸 actual.

Barra Visualitzaci贸 de diapositives

La barra Visualitzaci贸 de diapositives s'obri amb la vista Classificador de diapositives.

Barra Taula

La barra Taula cont茅 les funcions que necessiteu quan treballeu amb taules. La barra apareix quan moveu el cursor cap a una taula.

Barra Formataci贸 del text

Per visualitzar la barra Formataci贸 del text, situeu el cursor dins d'un objecte de text.

Barra d'imatges

Utilitzeu la barra d'Imatges per configurar les opcions de color, de contrast i de brillantor per als objectes gr脿fics seleccionats.

Barra Edita els punts

La barra Edita els punts apareix si seleccioneu un objecte pol铆gon i feu clic en Edita els punts.

Barra Opcions

Per mostrar la barra Opcions, trieu Visualitza - Barres d'eines - Opcions.

Barra de colors

Show or hide the Color bar. To modify or change the color table that is displayed, choose Format - Area, and then click on the Colors tab.

Barra d'estat

La barra d'estat mostra informaci贸 sobre el document, incloent-hi l'objecte actualment seleccionat. Podeu fer doble clic sobre alguns dels elements de la barra d'estat per obrir una finestra de di脿leg relacionada.

Par脿metres 3D

La barra d'eines Par脿metres 3D controla les propietats dels objectes tridimensionals seleccionats.

Fontwork

La barra d'eines Fontwork s'obri quan seleccioneu un objecte Fontwork.

Insereix

Afegiu objectes, com ara diagrames, fulls de c脿lcul i imatges, al document.

Barra d'eines Classificaci贸

The Classification bar contains tools to help secure document handling.

The Classification toolbar contains listboxes to help in selecting the security of the document, according to the BAF category policy and BAILS levels. LibreOffice will add custom fields in the document properties (File - Properties, Custom Properties tab) to store the classification policy as document metadata.